Permanente Make-up                  

 

Wenkbrauwen Powder brows                €250,00
(incl. Na behandeling)


Powderbrows is de nieuwste techniek op het gebied van semi- permanente make-up voor de wenkbrauwen. Door middel van een machine en een fijn naaldje die met snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt er een mooi natuurlijk poedereffect resultaat behaald. 

De Powderbrows techniek is speciale manier van semi- permanente make-up die een mooie volle wenkbrauw kan creëren. Het fijne naaldje laat kleine stipjes achter op de huid wat een natuurlijk poedereffect geeft maar toch de wenkbrauw mooi inkleurt.

Touch Up binnen één jaar                       €90,00
Touch Up binnen twee jaar                     €150,00

 

Wenkbrauwen Microblading                   €180,00
(incl. Na behandeling)


Microblading ook wel 'haartjes techniek' of 'mesjes techniek' is een van de nieuwste technieken op het gebied van semi- permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade/mesje in een manuele pen worden er fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroei richting mee tussen de eerste en tweede huidlaag. Ik adviseer deze techniek als je een natuurlijke look wilt.

Touch Up binnen één jaar                       €90,00      
Touch Up binnen twee jaar                     €150,00

 

Eyeliner (infralash)                                  €180,00
(incl. Na behandeling)

Een mooie subtiele eyeliner ook genaamd infralash, een mooi zwart lijntje door de wimperrand en net wat daarboven. Deze techniek kan zowel boven als onder het ooglid geplaatst worden.

Lip blush                                                    €250,00
(incl. Na behandeling)


Draag jij veel lippenstift of wil je je lippen net wat meer kleur geven? Dan is deze behandeling ideaal voor jou! Met een heel fijn en dun naaltje pigmeteren we de lippen in elk gewenste kleur. 

Touch Up binnen één jaar                          €100,00
Touch Up binnen twee jaar                        €150,00

 

Sproeten                                                    €150,00


Altijd al graag sproetjes willen hebben? Of wil je graag je eigen sproeten iets meer accentueren? 
Met een blade/mesje in een manuele pen worden er sproeten gepigmenteerd in de huid. Vooraf tekenen we de sproetjes op de huid en kijken we samen naar de juiste kleur pigment die bij jou past!

 

Powderbrows